او ادامه داد: به حواشي فکر نکرديم و به پروژههاي گذشته پرداختيم، پروژههايي که تا آخر تير به اتمام خواهند رسيد.
اين مقام مسؤول گفت: اين اداره کل تعداد زيادي پروژه عمراني در حوزه موزهها ، ميراثفرهنگي و گردشگري دارد که هر ساله در قالب پروژه جديد تعريف ميشوند، اما در حال حاضر توان خود را بر تکميل پروژههاي عمراني ناتمام گذاشته است.
«لاريجاني» بيان کرد: قرار است بر اساس سياستهاي سال 90 براي تمام ابنيههاي تاريخي کاربري ايجاد کنيم. اين فرصتي است که قانون براي ما ايجاد کرده است.
به گفته مدير کل ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري استان تهران دو نگاه در زمينه ابنيههاي تاريخي وجود دارند.نخست آنکه در کاخ مظفري را به بهانه مرمت و محافظت ببنديم و نگاه ديگر آنکه براي آن کاربري ايجاد کنيم.
«لاريجاني» در خصوص منطقه عودلاجان نيز گفت: در مورد بافت تاريخي مديريت خوبي وجود ندارد ولي امسال ميراثفرهنگي استان تهران ساخت و ساز محله عودلاجان را که تابو تبديل شده بود، آغاز کرده است.
او ادامه داد:ممانعت از ساخت و ساز عودلاجان به بهانه حفظ ميراثفرهنگي سکونت را از اين منطقه کوچ داده و ما موفق شديم با حمايت «حميد بقايي» ابتداي امسال ضوابط جديد ساخت و ساز عودلاجان تعيين کنيم.
اين مقام مسؤول اظهار داشت: شهرداري نيز بر همين اساس در اين منطقه مشغول کار است.
«لاريجاني» با بيان اينکه وظيفه ميراثفرهنگي استان تهران تقويت جايگاه فرهنگي اداره کل اين سازمان است و بايد در اين راستا نقش ايفا کند، اعلام کرد: 420 بناي استان تهران مستندسازي شده و در قالب 5 هزار برگ در اين اداره کل موجود است.
او گفت: قرار است اين مستندات در 5 يا 6 مجلد منتشر شود./122
انتهای پیام/